Es presenten en el marc dels concerts de Coldplay

10 months ago 40

  • La banda anglesa convida Ecologistes en Acció de Catalunya a presentar-se a les persones assistents als concerts els dies 24, 25, 27 i 28 de maig a l’Estadi Olímpic de Barcelona.
  • L’entitat celebra la implicació del grup musical en la sostenibilitat i l’accessibilitat.

La banda anglesa Coldplay es fa acompanyar, en tots els indrets on porta la seva gira Music of the Spheres, d’entitats socials per sensibilitzar als i les seves fans sobre diversos temes. A través de l’organització Global Citizen, el grup contacta entitats arrelades al territori. En els concerts a Barcelona ha convidat Ecologistes en Acció de Catalunya per donar a conèixer què s’està fent en la defensa del medi ambient.

L’organització ecologista tindrà els quatre dies de concert un estand des del qual donarà a conèixer les seves campanyes, missatges principals i, sobretot, aclarir dubtes o inquietuds que puguin tenir les persones seguidores del grup amb sensibilitat vers la sostenibilitat i la defensa del medi ambient.

Des d’Ecologistes considerem una oportunitat de fer arribar el missatge ecosocial, que relaciona directament els problemes mediambientals amb el sistema socioeconòmic que les causa d’arrel, a moltes persones que ja tenen, la majoria, una inclinació a ser conscients i sostenibles.

Coldplay es marca tres principis en relació amb la sostenibilitat -reduir, reciclar i restaurar- en la línia dels quals expliquen diverses iniciatives en àmbits com són la reducció del CO2, l’ús de l’aigua, els residus, l’energia, els viatges, l’escenari, la natura, l’atenció als fans.

Des d’Ecologistes en Acció evidentment no ens identifiquem amb el que presenta el grup, però sí celebrem la seva intenció i les passes que fan perquè la cultura sigui responsable amb el medi ambient.

Implicació també en l’accessibilitat

La banda també informa de les seves accions per a que els concerts siguin accessibles a tothom. Per exemple, a cada espectacle ofereixen intèrprets locals de llengua de signes, així com Subpacs per a les persones amb sordesa i amb dificultats auditives perquè puguin sentir una connexió més forta amb la música. També s’han unit amb KultureCity per oferir bosses sensorials i una estació mòbil de refugi sensorial per a persones amb sensibilitats sensorials. Per a les persones amb ceguesa o amb baixa visió, ofereixen visites tàctils abans de l’espectacle.

 

Ecologistes en Acció en el marc dels concerts de Coldplay

La entrada Es presenten en el marc dels concerts de Coldplay aparece primero en Ecologistas en Acción.

Read Entire Article