Recolzem l’acampada dels estudiants per Palestina

1 week ago 26

Els pobles no podem tancar els ulls ni mirar cap a un altre costat i permanèixer muts, quiets, impassibles, davant la massacre criminal que l’exèrcit sionista està perpetrant contra la població civil de Palestina, perquè ja han assassinat 38.000 persones, més altres 7.000 desaparegudes (probablement soterrades davall els edificis bombardejats), de les quals més de 15.000 són xiquets i xiquetes, 15.000 xiquets i xiquetes massacrats per un dels exèrcits més potents, agressius i criminals de tot el món, amb la complicitat dels governs d’EEUU, Europa i d’altres…

No podem romandre neutrals davant tan gran genocidi per l’inhumà que és, perquè afecta els nostres veïns de la Mediterrània i perquè si els culpables se n’ixen impunes després faran noves massacres en qualsevol altre poble i país. Per tant, defensar els palestins és defensar-nos a nosaltres mateixos i a la humanitat sencera…

Els estudiants acampats a València i altres ciutats representen als joves que no es deixen anul·lar pel «pa i circ» d’esta època i són la dignitat del nostre poble quan denuncien el genocidi i reclamen al govern espanyol que cesse totalment la compra/venda d’armes a Israel, es sume a la denúncia de Sud Àfrica davant el Tribunal Internacional de Justícia, derogue la repressiva Llei Mordassa, etc. etc. També demanen a les universitats nacionals trencar qualsevol acord amb les universitats i empreses d’Israel, fer convenis amb les universitats palestines, etc.

Per tot això, ahir, membres de la Unió per les pensions d’Alzira, de Pense Pensions Dignes de Sueca i de La Ribera en Bici-Ecologistes en Acció visitàrem l’Acampada del campus de la Universitat de Filosofia de València per a fer-los arribar la nostra solidaritat i recolzament als estudiants allí acampats.

La mobilització continua i s’ampliarà fins aconseguir un Alto el Foc definitiu i justícia per al poble palestí. Així doncs, aquest diumenge 12 de maig, a les 11h, hi haurà una cadena humana al Passeig Marítim de València.

La entrada Recolzem l’acampada dels estudiants per Palestina aparece primero en Ecologistas en Acción.

Read Entire Article